Slaapraad Cloud Slaapraad Cloud
Slaapraad

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

De Prinses en de Erwt: de zoektocht naar de juiste matras

Slapen, en vooral goed slapen, is enorm belangrijk.

Niet voor niets zijn er best wel veel sprookjes waarin ‘slapen’ een belangrijke rol speelt. Denk maar aan Sneeuwwitje, Doornroosje of De Schone Slaapster. Er is zelfs een sprookje dat enkel en alleen over slapen gaat…

De Prinses en de Erwt

Het verhaal gaat als volgt: “Een knappe prins is op zoek naar een prinses. Alhoewel hij de hele wereld afreist en een heleboel prinsessen tegenkomt, vindt hij nooit het bewijs dat ze een echte prinses is. Tot er op een stormachtige avond een meisje op de deur komt kloppen en beweert een echte prinses te zijn. De prins neemt de proef op de som en verstopt een erwt onder twintig matrassen. Wanneer de volgende ochtend het meisje wakker wordt en vertelt hoe slecht ze wel heeft geslapen, weet de prins zeker dat ze een échte prinses is. Want enkel de huid van een echte prinses is zo teder om iets zo klein als een erwt onder twintig matrassen te kunnen voelen.”

Moraal van het verhaal?

Tedere huidjes moeten op zachte matrassen slapen. Maar is dat eigenlijk wel zo? Zeker is dat een goede matras onmisbaar is voor een goede nachtrust. De keuze hangt uiteindelijk helemaal van jou af!

Wil jij de perfect matras ontdekken?

Ga daarom zeker eens langs bij een beddenspeciaalzaak. Deze mensen staan voor je klaar om je te helpen bij de perfecte keuze. Je kan er trouwens ook matrassen uitproberen — echt een must! — en uitzoeken op welke matras je nu het meest comfortabel ligt. En weet je wat meer is? De zoektocht naar de juiste matras kan best leuk en spannend zijn!


Blog

Recente weetjes