Slaapraad Cloud Slaapraad Cloud
Slaapraad

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Waarom slaap je in een hotelbed zo goddelijk?

Een prachtig hotel, een fenomenaal bed met zachte kussens, knisperende lakens en bijgevolg een geweldige nachtrust: je kent het gevoel vast wel. Dat wil jij thuis natuurlijk ook, maar wat maakt die hotelbedden nu zo geweldig? Met onderstaande tips krijg je thuis dezelfde slaapervaring!

Zorg voor orde

In een hotelkamer – weliswaar als je er nog geen 3 weken hokt – heerst orde en zoek je vruchteloos naar rommel. Het bed staat centraal, terwijl al de rest opgeruimd is. Probeer dit thuis ook. Ruim overbodige spullen op, kies een mooi dekbed en zorg voor kussens en plaids die bij elkaar passen. Het gevoel doet veel.

De gouden combinatie van kussen, matras en beddengoed

Tophotels weten het: kussens maken of kraken je slaap. Ze bepalen jouw slaappositie en zorgen voor de juiste lichaamshouding. Een goede ondersteuning is belangrijk. Wist je trouwens dat zwaardere mensen een steviger kussen kunnen gebruiken dan lichtere mensen? Verder is een goed ventilerend en recent matras belangrijk. Geloof ons dat de betere hotels van deze wereld regelmatig hun matrassen vervangen, zeker om de 10 jaar, maar vaak sneller. Voor het beddengoed en het dekbed zweren ze dan weer bij natuurlijke materialen die ventileren. Uiteraard vormen frisgewassen lakens een belangrijk onderdeel van de beleving.

Is jouw bed hotelwaardig?

Wil je weten of jouw bed niet zou misstaan in een hotel? Doe de online test op www.degrotebedtet.be en verneem onmiddellijk of jij over het perfecte bed beschikt voor een optimale nachtrust. Voor de roomservice zul je zelfmoeten zorgen.


Blog

Recente weetjes